U wilt palletten verkopen?

U heeft gebruikte palletten of nieuwe palletten die u wenst te verkopen? Palpack koopt reeds gebruikte palletten in goede of minder goede staat. Daarnaast kopen wij ook nieuwe palletten uit overschotten.
De door ons aangekochte pallets worden gereviseerd en hersteld waar nodig zodat ze nadien een tweede leven krijgen, zo dragen we samen bij aan een beter leefmilieu.Uw pallets verkopen tegen de juiste prijs bij Palpack

Dankzij een jarenlange ervaring in aankoop en verkoop van palletten kunnen wij u steeds een realistische en marktconforme prijs bieden.

Bovendien verzorgen wij ook de ophaling met ons eigen transport, efficient en stipt daar mag u op rekenen.

Liever zelf uw palletten brengen naar ons magazijn? Dat kan natuurlijk ook, maar enkel op afspraak.U wilt uw pallets te koop aanbieden?

Vul uw gegevens in en geef een duidelijke omschrijving van de partij palletten die u wilt verkopen (afmetingen en hoeveelheid) Het makkelijkst is dat u ook meteen wat foto’s meestuurt. Op die manier kunnen wij u snel een realistische prijsopgave geven. U kan ons natuurlijk ook altijd even bellen indien u dat wenst.

Opgelet: Wij kopen geen pallets van particulieren!

 
 • Hidden
 • Hidden
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 256 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  Expertise en Kwaliteit

  30 jaar Expertise en Kwaliteit

  Één aanspreekpunt

  Één aanspreekpunt

  Eigen transportservice

  Eigen transportservice

  Scherpe prijzen

  Scherpe prijzen